12 Ağustos 2010 Perşembe

dikiş kutusu

Sizi bilmiyorumda ben aldığım her şeyin ambalajına dikkat eder oldum daha sonra kullanabileceğim şeyleri almayı tercih ediyorum.
Bu bildiğimiz tava yoğurt kabı yapışkanlı kağıt ile kaplayıp kurdela ile süsledim
çekmecelerde dağınık şekilde duran müthiş dikiş setlerimi [görüldüğü üzere çok müthiş] bir araya toplamak için kendime bir dikiş kutusu yaptım

4 yorum:

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Ellerine sağlık vallahi çok hoş bir toparlayıcı olmuş canım. Güzel günlerde kullan...

Banuca dedi ki...

Yaaa, ne kadar düzgün kaplamışsın, ellerine sağlık, çok cici olmuş. Benim malzemelerde böyle yoğurt kaplarında duruyor, 9-10 tane üstüste, ben de kağıtla kaplayayım diyorum, hatta kağıtta aldım ama kaplamaya cesaret edemedim henüz düzgün olmayacak diye, özellikle yanları zor gibi geliyor. Bir püf noktası, bir kolaylık var mı, sn nasıl kapladın?

Nedret dedi ki...

Benim de ihtiyacım var. Bu kutuları süsleyip kullanıyoruz sonra da ortada hepsi başka havadan çalan bir sürü kutu oluyor ve anlamıyorum nedendir hiç bitmiyor kutu ihtiyacı:))) Çok şeker olmuş. Sevgiler.

sunnyzelo dedi ki...

çok teşekkürler arkadaşlar
cetvelle enini ölçtüm düzgün bir şerit kestim
köşelerde altlarına küçük çentikler yaptım ki kabarık durmasın diye kurdelayıda silikonla yapıştırdım
Valla Neduk evde döküntüleri toplamak için her yer kutu oldu, şimdi bu kutuları bir araya toplamak için daha büyük laptop kutularını kapladım iç içe geçen rus bebekleri gibi oldular kutu içinden kutular çıkıyor ama dediğin gibi ihtiyaç da hiç bitmiyor
herkese sevgiler