25 Haziran 2012 Pazartesi

derili kutu

yıpranan deri çantam ve dergi sayfalarından yaptığım derili kutum


3 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM.
TAKİBE ALDIM.
BANA DA BEKLERİM..

yıldız zengin dedi ki...

merhaba aslında isminizi hiç bilmiyorum. Ama sizi takipteydim izlemeyede aldım. gerçi bi daha ne zaman yazabilirsiniz bilemiyorum. Ailenizde bulunan ve sizdede vuku bulan hastalıkla ilgili yazınızı ağlayark okumaktan kendimi alamadım. üzüldüm dersem kızarmısınız bilmiyorum ama inanın içim paramparça oldu çok fena oldum. ne olursa olsun her şey yoluna girecek buna inanın olur mu? birde mail adresinizibilmiyorum. yollayabilirmisiniz? maddi olarak yardımcı olamasamda manevi olarak yanınızda olduğumu hissettiğimi bilmenizi isterim. Tüm dualarım sizinle. Rabbim imtihanınızı kolay eylesin. acil şifalar nasip etsin. kolaylıklar versin diyorum. çok iyi hatta çok çok iyi haberlerinizi dua ile bekliyorum.

yıldız zengin dedi ki...

birde profilinizde "Güzel olan herşeyi seviyorum çok meraklı becerikli ve hamaratım aklıma koyupta yapmadığım birşey yok gibi hatta bazen işi işkence düzeyine bile dönüştürebiliyorum çok detaycıyım çok mükemmelliyetçiyim ve çok az mütevazıyım"

sizde çok güzel birisiniz ve bizde sizi seviyoruz. bu hastalığı atlatmayı başaracağınıza ve yeniden eski halinize döneceğinize ben tüm kalbimle inanıyorum. Bu hastalıktan uzak olmayı ve ondan kurtulmayı da kafanıza koyup halledebilirsiniz. sizi bekliyoruz.